Ronaldo reagált Owen otromba beszólására

G.B.

2017. január 11., szerda 15:10, frissítve: szerda 16:32

Nem valószínű, hogy az angol utánaolvasott, mitől hízott el ennyire a focitörténelem egyik legnagyobb alakja.

A hétvégi Real Madrid – Granada mérkőzésre nem az 5-0-s végeredmény, de még csak nem is Cristiano Ronaldo Aranylabdája miatt emlékeznek majd sokan, hanem hogy a klub több korábbi aranylabdása is megjelent egy közös fotó erejéig a gyepen. Luís Figo, Ronaldo, Michael Owen, Zinédine Zidane együtt pózolt szombat délután. A röpke találkozó után az angolok egykori csillaga akaratlanul vagy sem, mélyen megsértette a brazil Ronaldot, amikor azt írta Twitteren: „Azt hittem, meghíztam az utóbbi években, egészen addig, míg régi cimborámat, Ronnie-t meg nem láttam.”

 
MIchael Owen és Ronaldo gólöröme még 2005-ben
Fotó: Philippe Desmazes / AFP
 

 Az üzenethez rengeteg válasz érkezett, sokan elküldik a fenébe az angolt. A 101greatgoals oldal cikke kiemeli például a géppuskalábú Roberto Carlos sorait, aki így fogalmazott: „Nem szeretem az ilyen típusú poénokat, mert közeli barátomnak tartom Ronaldot. Vigyázzunk rá! Nem csak a testét kell nézni, a szívét is, ugyanis hatalmas szíve van!”

A 2002-es világbajnok, a Real Madriddal szinte mindent megnyerő Ronaldo röviden reagált Owen posztjára a madridi AS napilapnak. „Nem beszéltem Owennel azóta, hogy ezt írta. 

Attól tartok, a testtömegem még mindig beszédtéma a nagyvilágban, de komolyan nem értem, ennek mi lehet az oka.”

Azt nem árt tudni – erről vélhetőleg Michael Owen sem olvasott túl sokat –, hogy Ronaldo nemcsak azért hízott el visszavonulását követően, mert imád enni. Pajzsmirigyproblémával küzd, amely már profi karrierje során is kínozta, így aki a túlsúlyán élcelődik, egy beteg emberen köszörüli a nyelvét.

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.