Storck nem jutott be az Újpest-meccsre

MNO

2016. február 13., szombat 22:23, frissítve: vasárnap 11:19

Nem engedték át a civil biztonsági szolgálat munkatársai a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Bernd Storckot a mai Újpest–Videoton-meccsen.

Az Újpest kommunikációs igazgatója szerint nem a klub hibázott, a rendőrkordonon nem jutott át Bernd Storck szövetségi kapitány – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Cáfol a BRFK
Nem a rendőrkordonon nem tudott átjutni Storck és Möller szombat este a Szusza Ferenc Stadionnál – közölte vasárnap reggel lapunknak is megküldött cáfolatában a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőri biztosításon valójában áthaladtak a szakemberek, és a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművüket a VIP kapunál – közölte a BRFK.

 

Storck és segítője, Andreas Möller a Puskás Akadémia–Diósgyőr meccs után szerették volna megnézni az Újpest–Videoton bajnokit, de nem tudtak bejutni a Szusza Ferenc Stadion parkolójába, a biztonságiak nem engedték be őket, bár érkezésükről előre értesültek. „Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak” – jelentette ki Ágai Kis András kommunikációs igazgató.

A Nemzeti Sport szerint a szakemberek szerették volna a helyszínen megtekinteni a perspektívakeretben számon tartott újpesti Litauszki Róbert játékát.

Storck és Möller végül televízión követték a meccset. Végül egyébként az Újpest győzött, öt év után nyert ismét bajnoki mérkőzésen a székesfehérvári csapat ellen.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.