Van, akinek Maradona is kezet csókol még

G.B.

2017. január 10., kedd 17:53

A világ egyik leghíresebb futsalosa részesült a kegyben a FIFA-gálán.

A hétfői FIFA-gálán, ahol megválasztották többek között a tavalyi év legjobb futballistáját (C. Ronaldo lett, részletek itt), jelenlegi és egykori csillagok sokasága tűnt fel. Mint például az argentinok félistenként tisztelt világbajnoka, Diego Armando Maradona.

A sokak által arrogánsnak tartott Maradona nem sok játékost tart sokra a mai futballban. Ezt nem is rejti véka alá, sőt a régiek közül sem szégyell ekézni egyeseket, Pelét például rendszeresen szidja. Most viszont lerótta tiszteletét egy valóban nagy tudású játékos, a brazil Falcao előtt. A futsal koronázatlan királyának kezet csókolt az asztalnál Maradona, Falcao pedig megosztotta a pillanatról készített fotót a Facebookon.

 
Klasszisok egymás közt: balra Falcao, jobbra a hódoló, Diego Maradona
 

„(…) Hahaha, a srác egész éjszaka csókolgatta a kezemet. Igen, Maradona! Nem akarok belemenni abba, ki a jobb, csak köszönteni szeretném a futball művészetét és Maradonát, aki maga a futballművészet. Micsoda éjszaka, micsoda fotó” – kommentálta a képhez Falcao. 

Maradona az általa rendkívül tisztelt Ronaldinhónak is kezet csókolt egyszer, a fotó bejárta a világot.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.