Varázslatos hangulat a Csepel-Fradi meccsen

MNO

2016. március 14., hétfő 12:25, frissítve: szerda 11:01

Több mint tízezer szurkoló látogatott ki az NB III-as Csepel–Ferencváros II. mérkőzésre. A drukkerek jelentős hányadát adó Fradi-szurkolók pedig varázslatos hangulatot teremtettek a találkozóra.

A Ferencváros labdarúgócsapatának szervezett szurkolói csoportjai a legtöbb esetben távol maradnak a csapat első osztályú mérkőzéseitől, így tiltakozva a Groupama Aréna beléptetőrendszere ellen. A Fradi-tábor úgy döntött, hogy vasárnap délelőtt kilátogat az NB III-as Csepel–Ferencváros II. mérkőzésre, ráadásul vidékről és külföldről is hívtak különböző csoportokat.

Az eredmény: elképesztő hangulat és több mint tízezer néző. Egy harmadosztályú mérkőzésen majdnem voltak annyian, mint az OTP Bank Liga 25. fordulójában összesen.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.