A BL miatt módosítják a Real–Barca időpontját

FFT

2012. május 12., szombat 08:38, frissítve: szombat 19:07

Idén sem a Real Madrid, sem a Barcelona nem játszhat döntőt a Bajnokok Ligájában, ez pedig arra késztette a két spanyol óriást, hogy némi segítséget kérjen a szövetségtől.

A Real Madrid a Bayern München, a címvédő Barcelona pedig a Chelsea ellen vérzett el a legrangosabb európai kupasorozatban, sokak szerint azért, mert az elődöntők visszavágói előtt pont egy El Clásicót rendeztek a spanyol bajnokságban, ami nyilván alaposan lefárasztotta a játékosokat.

Tanulva az idén történtekből, a két klub arra kérte a spanyol szövetséget, hogy a következő szezonban semmiképp ne kerülhessen hasonló időpontra az El Clásicó, azaz inkább akkor játsszák, amikor nincs nemzetközi kupaforduló.

A spanyolok szerint október és március jó lehetőségnek tűnik, ekkor ugyanis frissek a játékosok, és a Bajnokok Ligájában sem kell a hajrára koncentrálni, de a sorsolásig még több időpont előkerülhet.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.