A Del Piero-korszak lezárult a Juvénál

FFT

2012. június 30., szombat 15:20

Egy korszak lezárult, Alessandro Del Piero szerződése lejárt a Juventusnál, a klublegendának a szurkolók szerint méltatlanul kell távoznia az „Öreg Hölgytől”.

A 37 éves futballikon szerződése szombaton lejárt, búcsút vett szeretett klubjától. „Egyáltalán nem szomorú pillanat ez nekem. Az utóbbi héten minden szép emlékre visszagondoltam, amit ezzel a klubbal éltem meg. A játékosok cserélődnek, a Juventus örök. Mindig a szívemben fogom hordozni ezt a klubot” – mondta Del Piero a csapat edzőtáborában, Vinovóban.

A Juve korábbi csapatkapitánya nem szeretne felhagyni a labdarúgással, testvére és menedzsere Stefano külföldön keres csapatot a veterán csatárnak. Del Piero megannyi sikert élt meg a Juventusszal, köztük nyolc bajnoki címet, Bajnokok Ligája-győzelmet és világkupa-diadalt is.

Forrás: sport1.de

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.