A Fradi az élen tartotta a Debrecent

FFT

2012. április 14., szombat 19:47, frissítve: hétfő 15:37

A Győr kétszer is vezetett az Üllői úton, a Ferencváros azonban nem adta fel, és végül otthon tartotta az egyik pontot. A vége 2–2, így a Debrecen maradt a tabella első helyén.

Az első félidőben a győriek szereztek vezetést, a 15. percben Nikola Trajkovics gurított higgadtan a hazaiak kapujába, miután remek kiugratást kapott csapattársától. Nem sokkal később egyenlített a Ferencváros, egy kapu előtti kavarodás után a teljesen üresen hagyott Belicky Gergő lőtt higgadtan a kapuba, és szerezte meg az egyenlítést csapatának.

A 24. percben másodszor is megszerezte a vezetést az ETO: egy szöglet után mindenki megfeledkezett Vladimir Djordjevicsről, aki a kapu közepébe lőtte a labdát, amivel a szünetre a vendégek vonulhattak vezetéssel.

A második félidőben a Győrnek több lehetősége is volt, hogy bebiztosítsa győzelmét, de nem tette, így a szívós Ferencváros másodszor is egyenlíteni tudott: a 78. percben ide-oda pattogott a labda az ötösnél, a győriek szabálytalanságot reklamáltak, végül pedig Szasa Sztevanovicsról szerencsétlen körülmények között a kapuba pattant a labda.

Az eredmény ezután már nem változott, a két csapat nagyot küzdött, s bár a Győr összességében közelebb állt a győzelemhez, valamilyen szinten a Fradi is rászolgált a döntetlenre.

Ferencváros–Győri ETO 2–2 (1–2)
Gólszerzők: Beliczky (21.), Sztevanovics (78. – öngól) ill. Trajkovics (15.), Djordjevics (24.)

További eredmények:

Kecskemét–ZTE 2–0 (Tököli 5., Litsingi 64.)

Pápa–Haladás 1–0 (Seye 88.)

Siófok–Pécs 2–1 (Simon A 90. – tizenegyesből, Haraszti 91., ill. Horváth Zs. 70.)

Korábban:

Paks–DVSC 0–0

A szerkesztő ajánlja