A Fradit és az Újpestet is megbüntették a derbi után

FFT

2012. május 15., kedd 20:20

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén az Újpestet és a Ferencvárost is megbüntette szurkolói rendzavarás miatt a két csapat szombati derbije után, míg a meccsen kiállított Grúz Tamás egy meccses eltiltást kapott.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának elnöke által kijelölt fegyelmi tanács (ft) az Újpest–Ferencváros mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, a rend nem megfelelő biztosítása és szurkolói rendzavarások (pirotechnikai eszközök használata és játéktérre bedobása, különböző tárgyak égetése a szektorban) az Újpestet, mint visszaesőt, 300.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak rendzavarásai (pirotechnikai eszközök használata, tárgy bedobása a játéktérre) miatt 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

(mlsz.hu)

Forrás: mlsz.hu

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.