A Haladás ma tárgyal a Kaposvárral

FFT

2012. január 11., szerda 12:19, frissítve: vasárnap 23:18

Zajlanak az egyeztetések a kiszemelt játékosok - Bori Gábor, Nagy Dániel és Kulcsár Kornél - ügyében, de megegyezés egyikőjükkel sincs. Érdekesség, Kovács István nem utazott el a Videoton szerdán kezdődött spanyolországi edzőtáborába, így a tehetséges futballista délelőtt a Haladással edzett.

Egyelőre sem a kecskeméti  Bori Gábor, sem Nagy Dániel, sem Kulcsár Kornél nem csatlakozott a Haladás keretéhez, a vasiakkal edzett viszont a Videoton által csábított Kovács István.

Nincs sok új fejlemény a játékosok ügyében - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetőjével. -  Bori Gábor kapcsán kedd este telefonon ismét beszéltem a Kecskemét ügyvezetőjével, Salló Istvánnal, de egyelőre nem egyeztünk meg. Kulcsár Kornél miatt szerdán tárgyalok Illés Jánossal, a Kaposvár ügyvezetőjével. Kovács István és Nagy Dániel ügyében nem tudok új feljeményről beszámolni.

Forrás: Szombathelyi Haladás

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.