10 támadóval 10 gól a célja a Honvéd-edzőnek

FFT-MTI

2012. július 23., hétfő 20:30

Marco Rossi szerint a Budapest Honvéd kiharcolhatja a továbbjutást az Anzsi Mahacskala ellen.

"A kapunktól 25-30 méterre fel kell tolni a védekezésünket, illetve ha nálunk van a labda, akkor azt őriznünk kell, és bátran kell játszani. Két lábbal a földön kell járnunk, és alázatos futballal sikerülhet meglepetést okoznunk" - adta meg a reménybeli siker receptjét a kispestiek olasz trénere a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

Rossi arra a kérdése, hogy a Honvéd egygólos hátrányban mennyire fog támadó felfogásban fellépni a csütörtöki, hazai visszavágón, viccesen úgy felelt, hogy mind a tíz mezőnyjátékossal támadni fog, és 10-0-s eredményt vár. Aztán arról beszélt, hogy olyan kiváló játékosoknak, mint Samuel Eto'o, vagy éppen Jurij Zsirkov, nem szabad túl nagy szabad területet adni, mert az végzetes lehet, ezért a biztonságos játékra is nagyon ügyelni kell majd.

"Azt kaptuk, amit vártunk. Ennek megfelelően az első meccs után is az Anzsi az esélyesebb, de a pályán, úgy érzem, meccsről meccsre egyre szervezettebbek vagyunk" - mondta Debreceni András védő, aki hozzátette, szerinte több van ebben a társaságban, mint amit eddig mutatott.

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.