A hullarészeg Gascoigne-nyal pózoltak a dubaji turisták + Fotók

FFT

2012. június 30., szombat 08:30, frissítve: szombat 09:49

Régóta tudni lehet, hogy Paul Gascoigne, az egykori remek angol válogatott középpályás önpusztító életet él. Ezért tulajdonképpen nem is meglepő, hogy újra rossz állapotában fotózták le - ezúttal Dubajban.

A napokban Dubajban tartott előadást az egészséges életmódról Paul Gascoigne, a kilencvenes évek angol futballjának klasszisa. Ha valakinek, neki nem sok fogalma van egyébként az egészségről, hiszen köztudottan évek óta küzd alkohol- és drogproblémékkal. Tisztább pillanataiban azonban gyakorta meghívják, hogy beszéljen a saját tapasztalatairól.

Dubajban azonban nem sikerülhetett túl jól a program (vagy éppen ellenkezőleg: túl jól sikerült...), mert a nap végén a szemtanúk elmondása szerint Gascoigne ismét kiütötte magát. Állítólag csak üldögélt, magában motyogott teljességgel érthetetlen szavakat, és láthatólag azt sem tudta, hol van. Nem csoda, hogy a közelében tartózkodók ezt kihasználva több képet is készítettek, ahogy a szinte öntudatlan legendával pózolnak.

Gascoigne szóvivője a nyilvánosságra került fotók ellenére cáfolta, hogy ügyfele megint visszaesett volna. Matt Jones szerint Gazza óriási küzdelmet folytat az egészségéért, és csak alkoholmentes italokat fogyaszt. De azért ismét jelentkezett egy elvonókúrára - tette hozzá.

Döntsd el te, Gascoigne tényleg jól van-e...

Kattints a borzalmas fotókért!

---- Gazza Dubajban ----

 

Ezzel sajnos még nincs vége. A következő oldalon újabb borzalmas képeket láthatsz a szerencsétlen Gascoigne-ról.
---- További rettenetes képek Gazzáról ----

 

 

 

Forrás: The Sun

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.