A Juve már tárgyal a Real-sztár megvételéről!

FFT

2012. május 18., péntek 07:48, frissítve: péntek 09:21

Az olasz bajnok komolyan gondolja, hogy szerződteti Gonzalo Higuaínt, aki hiába szerzett fontos gólokat a Real Madridban, jövője egyáltalán nem biztos.

A Juventus néhány fős küldöttsége már csütörtökön Madridba érkezett, hogy megkezdje a tárgyalásokat az argentin játékos szerződtetésének érdekében. A naprakész spanyolok kiderítették, hogy a torinói klub 45 millió eurót fizetne a „királyi gárdának”, annak ellenére, hogy José Mourinho korábban kijelentette: Higuaín csak annak a klubnak eladó, amely hajlandó törleszteni a kivásárlási árat, azaz legalább 150 millió eurót tesz le az asztalra.

Egyébként nem csak a Juventus, hanem a PSG is szívesen látná soraiban az argentin válogatott támadót, igazán konkrét lépésre azonban eddig csak az olaszok szánták el magukat. Már azt is tudni lehet, hogy a torinóiak évi hatmillió eurós fizetést ajánlanának a játékosnak, aki Madridban egyelőre csak 3,8 millió eurót keres.

Amennyiben a Juventus mégsem tudna megegyezni a Real Madriddal, az olaszok egy másik lehetőség után néznek, mert a nyáron feltétlenül szeretnének szerződtetni egy nemzetközileg is elismert gólvágót: a kívánságlista első helyén Higuaín áll, mellette még az uruguayi Luis Suárez és a holland Robin van Persie lehetséges érkezéséről cikkeznek az újságok.

Forrás: AS

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.