A kupabúcsút már nem élte túl a Villarreal edzője

FFT

2011. december 22., csütörtök 14:14, frissítve: csütörtök 18:49

A jövőben már nem Juan Carlos Garrido irányítja a Villarreal szakmai munkáját – jelentette be a klub hivatalos közleményben.

A szakembernek azért kellett távoznia, mert csapata szerdán az 1–1-es első meccs után hazai pályán kapott ki 2–0-ra a harmadosztályú Mirandéstől, így már a legjobb 32 között elbúcsúzott a Király-kupától. Az sem szólt Garrido maradása mellett, hogy a Villarreal a bajnokságban is gyengén szerepel, az elmúlt években a csapat folyamatosan a BL-helyekért küzdött, most azonban csak a 17. a tabellán.

Garrido 2010. februárjában Ernesto Valverde helyére került a Villarreal kispadjára, szerződése eredetileg 2014. júniusáig szólt volna. A spanyol sajtó szerint a téli szünetben a Lyon egykori sikeredzője, Claude Puel veheti át a csapat irányítását, de a lehetséges megoldások között emlegetik Víctor Fernándezt, Míchelt és Juande Ramost is.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.