A Loki a szuperrangadó megnyerésére készül

FFT

2012. május 5., szombat 10:36, frissítve: szombat 13:16

Kétségtelen, hogy a tavasz rangadóját rendezik vasárnap az NB I-ben. Tudja ezt Kondás Elemér is, aki a Debrecen hivatalos honlapjának nyilatkozott a Győr elleni találkozó előtt.

„Remélem, túl vagyunk a kupadöntő fáradalmain. Kedden játszottunk, és legközelebb csak vasárnap van mérkőzés, ennyi idő alatt rendeződni kell a játékosoknak, reméljük, megfelelő állapotban lesznek a hét végére” – fogalmazott a listavezető vezetőedzője, hozzátéve, hogy csapata idegenben is győzelemre tör, annak ellenére, hogy nyilván már egy döntetlen sokat érne.

„Győrben is nyerni szeretnénk, azokat a tulajdonságokat kell mozgósítani, amit eddig lehetett látni tőlünk, vagyis nagy akarattal, elszántsággal, fegyelmezetten kell futballoznunk. Nagyon jó labdarúgók alkotják az ETO keretét, télen jól igazoltak, visszavitték Ahjuperát, leigazolták Kambert, Pátkait, Varga Rolandot és Strestik is most került előtérbe. Masszív csapat, nem véletlenül szerepel jól. Nehéz mérkőzés vár ránk, tudjuk, hogy a Győrnek az utolsó lehetősége arra, hogy ottmaradjon versenyben. Ezzel azonban nekünk nem szabad foglalkozni, mint ahogy azzal sem, hogy öt pont az előnyünk. Ugyanúgy kell pályára lépnünk, mint eddig és meg kell szerezni a győzelmet, ezért utazunk oda” – vélekedett.

Forrás: Debreceni VSC

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.