A Nyíregyházával készül Rudolf Gergely

FFT

2012. július 26., csütörtök 09:35

A magyar válogatott Rudolf Gergely alighanem távozik olasz klubjától, a Genoától. A csatár egyelőre Nyíregyházán edz, de abban biztos, hogy olyan országba akar igazolni, ahol a bajnoki címért küzdhet.

Rudolf legutóbb a görög Panathinaikosznál volt kölcsönben, de sokszor volt sérült, így nem tudta megmutatni valós képességeit. Ezúttal a nyíregyházi Sunshine Rádióban beszélt a terveiről.

„Nívós bajnokságban szeretnék játszani. Kicsit csalóka a kép, mert tavaly végig játszottam az évet és nem volt annyi ajánlat, amire vártam, most pedig amikor többet voltam sérült, befutottak olyan konkrét ajánlatok, melyeken elgondolkozok. Bajnoki címért szeretnék küzdeni, bármelyik országban is folytatom, mert az a legjobb, ha bajnokságot ünnepelhet az ember a szezon végén, nem pedig a bennmaradásért kell küzdeni" – fogalmazott.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy a nyíregyházi születésű futballista az NB II-es Nyíregyházánál edz majd, hogy formában tartsa magát, ameddig eldől a sorsa.

A szerkesztő ajánlja

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.