A PSG kivetette a hálóját a Milan csillagára

FFT

2012. január 11., szerda 11:58

Leonardo és Carlo Ancelotti is Patót akarja.

A Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Paris Saint-Germain mindent meg fog tenni, hogy magához csábítsa Alexandre Patót, a Milan brazil támadóját, akit Leonardo sportigazgató és Carlo Ancelotti vezetőedző is szívesen látna a csapatban. Mindketten voltak Pató edzői a Milanban.

Az olasz lap értesülése szerint a katari olajpénzekkel táplált párizsi klub 28 millió eurót szánna a 22 éves támadóra, akinek a helyét a Milanban veszélyeztetheti Carlos Tévez esetleges érkezése. A Gazzetta szerint a Milan 40 millió alatt nem adná el Patót.

A hír hallatán megszólalt Mario Beretta, aki a közelmúltig a Brescia edzője volt: „Ha én lennék a Milan helyében, Tévez és Pató közül mindenképpen a brazilt választanám.”

Nem kizárt, hogy a Milan szurkolók többsége is egyetért vele.

Forrás: football-italia.net

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.