A Real zsenikéjére fáj a Liverpool foga

2012. szeptember 30., vasárnap 23:00

Mesut Özil nincs élete legjobb formájában, ennek ellenére a Liverpool szívesen szerződtetné. A "vörösök" Steven Gerrard helyettesét látják a német válogatott karmesterében.

A középpályás az előző idényben kulcsszerepet vállalt a Real Madrid bajnoki címében, idén azonban nagyon nem találja önmagát, ennek hatására már a kezdőcsapatból is kiszorult. Özilt eredetileg 2016-ig köti érvényes szerződés a spanyol sztárcsapathoz, a Liverpool azonban hamarosan kísérletet tenne a játékos megszerzésére.

Sajtóhírek szerint a "vörösök" már keresik Steven Gerrard utódját, Özil pedig képes lehet arra, amire a klub élő legendája – azaz fazont szabhat a középpályára, továbbá technikai képzettsége révén még színesebbé tehetné a Liverpool játékát.

Az üzlet legkorábban nyáron jöhet létre, korábban semmiképp.

Forrás: El Mundo Deportivo

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.