A szemtanú szerint a rendőr "emberkedett" Urbánnal

FFT

2012. augusztus 22., szerda 20:00, frissítve: szerda 21:06

A rendőrség előállította az edzőt, mert hatósági személyre támadt, a kocsmáros viszont állítja: a járőr provokálta korábbi élettársát.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a hvg.hu értesülései szerint Urbán Flórián rátámadt a csendháborítás miatt intézkedő rendőrök egyikére az egyik újpesti kocsmában. A rendőrt lefejelő korábbi újpesti labdarúgót előállították, a Blikk megkeresésére csak annyit mondott: jogi lépéseket akar tenni.

Nos, azóta újabb fordulatot vett az Urbán-ügy: az Index újságírója az eset helyszínén szólaltatott meg egy szemtanút.

„Fél kilenckor jöttek először, hogy hangosak vagyunk, de aztán el is mentek. Pontosan nem emlékszem, mikor, de 10 és fél 11 között megint visszajöttek, akkor már be kellett volna zárnunk, mert aznap kilencig voltunk nyitva hivatalosan, de ünnepeltük a győzelmet Egy fiatal járőr elkezdett emberkedni, kérdőre vonta Flórit, hogy meg akarja-e ütni őt" - kezdte az Indexnek a balhé helyszínén Beatrix, aki jelenleg üzletvezető a kocsmában, nem mellesleg Urbán volt élettársa.

„Aztán megbilincselte Flórit és ahogy megrántotta a bilincset azt mondta: megfejelt, megfejelt. Erre ott termettek még hárman, négyen, a földre teperték Flórit, aztán vitték is ki." A társtulajdonos - akinek a beszámolóját a kocsmában több olyan is alátámaszotta, aki ott volt az esetnél -megjegyezte, a fiatal járőr végig minősíthetetlen hangnemben beszélt velük.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.