A szezon végén Sisa távozik Kaposvárról

FFT-MTI

2012. május 16., szerda 19:47

A következő szezonban már nem a jelenlegi vezetőedző, Sisa Tibor irányítja a Kaposvári Rákóczi élvonalbeli labdarúgócsapatát.

A klub szerdán közleményt jelentetett meg internetes honlapján, amelyből kiderül, hogy a tréner szerdán, az Illés János ügyvezetővel történt egyeztetés során megerősítette, nem akarja meghosszabbítani az idény végén lejáró szerződését. A bajnokságból hátralévő két mérkőzésen még Sisa irányítja az együttest.

Szombaton a Haladás elleni döntetlennel a somogyiak matematikailag is biztosították az NB I-ben maradást. A szakember a találkozó után már sejtetni engedte, egyáltalán nem biztos, hogy marad a klubnál.

Sisa Tibor két éve vette át a Kaposvár irányítását, az első idényben a hetedik helyig vezette a gárdát, idén pedig benntartotta az élvonalban.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.