A Valenciára sózta koloncát a Real Madrid

FFT

2012. július 20., péntek 08:00

Végre megszabadult Fernando Gagótól a Real Madrid! Az argentin középpályás a következő négy évben Valenciában futballozik. Ha egyáltalán befér a csapatba. Nem biztos.

Furcsa módon a Valencia fantáziát látott a Real Madrid történetének egyik legrosszabb játékosában, Fernando Gagóban, aki ma várhatóan aláírja szerződését új csapatában.

Gago egyébként 38-szor játszott az argentin válogatottban is (ez is érthetetlen lehet azok számára, akik látták, milyen teljesítményt nyújtott korábban Madridban...), a Realhoz pedig még 2007-ben, ahol 92 mérkőzésen egy gólt szerzett. Kész csoda, hogy ilyen sokszor szerephez jutott, mert csupán futóteljesítményével tudott kitűnni, mással nem. Szerelőkészsége átlagon aluli (pedig védekező középpályás a posztja), és többnyire rossz ütemben érte utol az ellenfeleket is, így gyakran volt szabálytalan. A labdákat előszeretettel adta oda - az ellenfélnek.

Tavaly az AS Romában játszott kölcsönben, de ott sem váltotta meg a világot, az a szint is erős volt neki, így visszapasszolták José Mourinhónak, aki alig várta, hogy megszabaduljon a kolonctól.

Valenciában ma orvosi vizsgálaton esik át, és ha megfelel, akkor négy évig játszik a tengerparti városban. Ha időközben nem adnak túl rajta.

Érdekesség, hogy a La Ligában a Real Madrid és a Valencia már az első fordulóban összecsap.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.