A Videotonból akar igazolni az Újpest

FFT

2012. május 8., kedd 11:15, frissítve: vasárnap 23:12

Az anyagilag stabilizálódott Újpest komoly tervekkel indul a nyári átigazolási piacra. Lencse és Kovács kell az edzőnek, bár utóbbit túl drágának találja a belga edző.

A pepsifoci.hu információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy nyáron 10 új játékost szerződtessenek a lilák, de nem csak létszámban várhatóak változások: a tulajdonos célja, hogy legalább 5-6 olyan labdarúgót is sikerüljön leigazolni, aki azonnali erősítést jelentene a kezdőcsapatnak. Marc Lelievre edző nyitott szemmel járja a magyar pályákat, eddig két Videoton-játékos keltette fel az érdeklődését. Kovács István és a Kecskeméten kölcsönben futballozó Lencse László öltözhet lilába. Kovács téli transzferdíja (félmillió euró) ugyan kicsit elriasztotta a belga edzőt, de mindenképpen nyitott az erősítésekre.

Forrás: pepsifoci.hu

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.