Abidal először beszélt az állapotáról

FFT

2012. augusztus 7., kedd 09:10

A francia védő elutazhatott a csapattal Párizsba a PSG elleni felkészülési mérkőzésre, majd a TV3-nak elárulta: jó úton halad a teljes gyógyulás felé.

Mint arról beszámoltunk, az áprilisban májtranszplantáción átesett Eric Abidal is a Barca keretével tartott Párizsba, ahol a PSG ellen játszott felkészülési meccset a katalán csapat. A francia futballista a túra után nyilatkozott a TV3 csatornának.

"Jelenleg a rehabilitációmat végzem, követem az orvosaim utasításait. Egészen addig az edzőteremben fogok dolgozni, amíg szükséges. A célom az, hogy visszatérjek a pályára, és lehetőleg már december előtt a Camp Nou gyepén futballozhassak. Ha azonban ez csak később válik valóra, azzal sem lesz semmi gond" – mondta Abidal.

"Óriási öröm volt a számomra, hogy utazhattam a csapattal Párizsba, megosztani ezt az élményt velük csodálatos érzés. Nagyon boldog vagyok, hogy erőt adhattam a csapatnak, még akkor is, ha jelen pillanatban olyan sokat nem igazán tudok adni."

A Barcelona továbbra sem mondott le Abidalról, a hátvéd megtarthatta a mezszámát.

Forrás: eurobarca.hu

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.