Abramovics 200 millió fontért vinné Messit

FFT

2012. május 11., péntek 13:30, frissítve: péntek 13:31

A El Confidental című lap értesülései szerint a Chelsea tulajdonosa Lionel Messiért készül ajánlatot tenni – hogy megszerezze Pep Guardiolát...

A Chelsea tulajdonosa hiába akarta Londonba csábítani a Barcelonától távozó Pep Guardiolát, a katalán edző nemet mondott az évi 12 millió fontos ajánlatra, mert pihenni szeretne.

Ugyanakkor angliai hírek szerint Abramovics továbbra sem mondott le az a szakember megszerzéséről, és abban bízik: amennyiben Lionel Messit sikerülne a Stamford Bridge-re hozni, úgy Guardiola is megváltoztatná a döntését.

Messiért irgalmatlan pénz kell fizetni, de Abramovics – állítólag –  200 millió fontot sem sajnálna a háromszoros aranylabdásért.

A Chelsea a Porto brazilja, Hulk iránt is érdeklődik, valamint a paraguayi Libertad 17 éves tehetségét, Mauro Caballerót is kinézte – akit a Barcelona és a Real Madrid is szívesen átigazolna.

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

x
Rendkívüli hír