Abramovicsnak a vereség is jó a Bayern ellen

FFT

2012. május 18., péntek 19:35, frissítve: szombat 09:14

A Chelsea volt edzője, Ruud Gullit szerint Roman Abramovics még a BL-döntős vereséggel is jól jár. Legalább könnyebben szabadul Roberto Di Matteótól.

Sajátos gondolatot fogalmazott meg Ruud Gullit, a SkySports médiaszakértője. Az exaranylabdás szerint, ha kikap a Chelsea  a Bajnokok Ligája-döntőben a Bayern Münchentől, azzal jól járhat a klub tulajdonosa, Roman Abramovics. Gullit úgy véli, Abramovics újabb nagy névben gondolkodik, aki nem szívesen venné át a szakmai munkát egy olyan edző után, aki megnyerte a BL-t.

"Még José Mourinho sem szívesen venné át a csapatot, annak tudatában, hogy egy BL-győztes edző után kell dolgoznia. Ha Robbie (Di Matteo) megnyeri a BL-t, azzal hatalmas nyomást helyez a következő edzőre. Szóval, úgy érzem, a tulajdonosnak egy vereség sem tragédia a döntőben." - mondta Ruud Gullit.

Forrás: The Sun

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.