A FourFourTwo is ott volt a tévéfesztiválon

FFT

2012. június 27., szerda 09:46, frissítve: szerda 16:56

A Kamera Korrektúra televíziós fesztiválon is jelen volt a FFT. Szöllősi György, a futballmagazin főszerkesztője, a fesztivál zsűritagja adta át sport kategóriában a győztes díjat.

2012. június 25-26-án Veszprém adott otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, televíziós seregszemlének, melyen több kategóriában díjazták a kiemelkedő televíziós műsorokat. Sport kategóriában a A Hír TV-t képviselő Jáky-Szabó Gergely és Monoki Kálmán riportja, a Kis pénz, nagy foci – Lebilincselő meccsek a magyar élvonalban, avagy játszd újra a tutit… című film nyert.

A zsűri indoklása szerint "szinte az egyetlen alkotás, amely konkrétumokat, konkrét neveket és eseteket említve igyekezett feldolgozni a letartóztatások sorával kirobban hazai bundabotrányt. Friss, emészthető képi megoldások, szerkesztési ötletek, tárgyilagos, de kritikus hang, összeszedett, remek produkció. A díjazást hitelesíti a szerkesztőség és az alkotók folyamatos, magas szintű munkája. A díjazás egyben üzenet a fogadási csalások elleni küzdelem fontosságáról, hiszen ebben kulcsszerep jut a médiának."

A FourFourTwo magazin főszerkesztője, a szakmai zsűri tagja Szöllősi György adta át a győztesnek járó díjat. A FFT mindig minden eszközzel támogatta a fogadási csalások elleni harcot, Szöllősi György szerint ezért is örömteli, hogy egy ilyen témájú alkotás nyert.

A filmet itt nézhetik meg.

Különdíjat kapott a Magyar Televízióban vetített Becsengetünk és elfutunk című műsora, mely többek között a labdarúgásban történő fogadási csalásokkal foglalkozott.

Forrás: FFT

A szerkesztő ajánlja

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.