Balotelli nem szeretné, ha száműznék Manchesterből

FFT

2012. május 19., szombat 15:56, frissítve: szombat 15:56

Rengetegen beszélnek róla, olykor a pályán nyújtott teljesítménye, de még mindig túlnyomó részben a pályán és azon kívüli viselkedése miatt. Mario Balotelli, a Manchester City támadója képtelen felnőni.

Nemrég még el akarták küldeni Balotellit Manchesterből, amióta azonban sikerült megnyerni a Premier League-et a Citynek, újra béke honol az Etihad-stadion környékén. Roberto Mancini vezetőedző is azt szeretné, hogy honfitársa maradhasson, és maga Balotelli is ezt akarja.

„Szeretem Olaszországot, de Manchesterben akarok maradni. A Premier League a legerősebb bajnokság és ez hihetetlenül élvezem” – nyilatkozta az olasz csatár a Corriere dello Sportnak.

Amúgy is a fellegekben jár Balotelli, mióta Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a lengyel-ukrán rendezésű Eb hivatalos keretét, melyben az ő neve is szerepel. „A legjobbamat fogom nyújtani, mosolyt szeretnék csalni az olaszok arcára” – így Balotelli.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.