Belvárosi Foci-mozi a Szabadság téren

FFT

2012. június 8., péntek 11:30

A Borsodi garantálja, hogy a legélvezetesebb módon követhessük az Európa-bajnokság eseményeit.

Közeleg a foci-Eb, nehéz eldönteni, hol nézze az ember. A város kocsmái és szórakozóhelyei különféle kijelzőméretekkel és akciókkal csalogatják a focirajongókat. Lehet menni barátokkal, családdal, esőbiztos vagy minél nagyobb képernyős helyekre, és az sem mindegy, hogy egy bizonyos összegbe mennyi sör fér bele.

Az otthoni képernyő melletti magányos, kívülről sokszor furcsának és viccesnek ható szurkolás (hányféleképpen hallottuk már, hogy góóól...) egy ideje szinte elavult tevékenységnek számít, hiszen mennyivel közelebb áll a képernyőn érzékelhető stadion-élményhez, ha társainkkal együtt szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, csak épp egy teljesen más helyen.

Ki álmodhatna magának szebb környezetet a közös szurkolásra, mint a Szabadság tér, ami tulajdonképp a sokszor zsúfolt egyen-kocsmák nyomasztó hangulatának homlokegyenest ellentéte.

 

 

Szurkolj Európa legjobb csapatainak Budapest legszebb terén, a friss levegőn, a Belvárosi Foci-moziban! A meccseket óriási, 28 m2-es LED falon láthatod, az atmoszféra, az izgalmak és a kaja-pia garantált! Műsoron az Európa-bajnokság mérkőzései, a csoportmeccsektől a döntőig, és hogy a pihenőnapokon se hagyjon alább az izgalom, a meccs-nélküli napokon aktuális és témába vágó filmeket láthatsz a kertmozivá alakuló foci-moziban.

 

 

A Facebook-on minden nap gól-totó játék, amelynek a nyertese az Eb végén Hajnal Tamás eredeti válogatott mezét kapja meg, amelyben Svédország ellen játszott a legutóbbi világbajnoki selejtezősorozatban, és amit a legutóbbi Csehország elleni siker után a magyar válogatott labdarúgói dedikáltak. A helyszínen italakciók és labda-pattanásig hevült hangulat, haverokkal, családdal, a csajoddal, vagy egyedül, mert úgyis itt lesznek a többiek!

 

 

További info:

http://www.facebook.com/belvarosisportmozi

http://focimozi.hu/

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.