Berbatov el akar húzni Manchesterből

FFT

2012. július 16., hétfő 11:20, frissítve: hétfő 11:41

Már áprilisban is jelezte távozási szándékát a United bolgár csatára, aki elmondása szerint nem viselte jól, hogy Rooney és Chicharito több játéklehetőséghez jutott nála.

Csak tizenkétszer játszott a Premier League 2011/12-es kiírásában, nem véletlen tehát, hogy elvágyódik Dimitar Berbatov a Manchester Unitedből. A bolgár támadó hat-nyolcmillió fontért cserélhet klubot, a hírek szerint a Dortmund és a Bayern érdeklődik iránta.

A bolgár csatár 2008-ban a Tottenhamtől érkezett több mint 30 millió fontért, kijelentette, nem óhajt más angol klubban futballozni. Nagyon valószínű, hogy Berbatov Németország felé veszi az irányt, ahol sikeres éveket töltött a Bayer Leverkusen játékosaként.

"Szeretem ezt a klubot, de nem fogok egy csapatban sem padozni, amíg használható játékos vagyok." - tette közzé a hivatalos oldalán Berbatov.

Forrás: Caughtoffside

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.