Blatterrel találkozott a magyar FourFourTwo főszerkesztője

FFT

2012. június 28., csütörtök 18:20, frissítve: csütörtök 18:38

A FourFourTwo magazin főszerkesztője, Szöllősi György Varsóban tartózkodik, hogy a helyszínen tekintse meg a ma esti Németország-Olaszország Eb-elődöntőt.

A Class FM ma délutáni műsorában honlapunk főszerkesztője, Benkő Gábor foglalta össze, mi várható a német-olasz Eb-elődöntőn. Az FFT magazin főszerkesztője, Szöllősi György pedig már Varsóban van, ahol több prominens futballvezetővel, és egykori játékossal beszélt a találkozó kapcsán.

"Ha valaki elégedetlen lett volna a tegnapi elődöntő színvonalával, amelyen a spanyolok gólnélküli döntetlen után tizenegyesekkel jutottak tovább Portugálián, az szinte biztos lehet benne, hogy a ma esti másik találkozó izgalmasabb párharcot hoz.

Németország ugyanis nem fogja annyit fölöslegesen járatni a labdát, mint a spanyolok, ez a csapat tudniillik a villámgyors akciók nagymestere, és az olaszoktól is kreatív támadásokra számíthatunk majd Andrea Pirlo vezérletével.

Szöllősi Györggyel, a FourFourTwo magazin főszerkesztője Varsóban, a ma esti meccs helyszínén tartózkodik, ahol összefutott Lothar Matthäusszal, a németek korábbi vb-győztes klasszisával, valamint Sepp Blatter FIFA-elnökkel is, akik egyaránt óriási csatára számítanak.

A papírforma alapján a németek az esélyesebbek, ám ne felejtsük el, hogy az az Olaszország lesz a ma esti ellenfelük, amelynek válogatottját még soha nem győzték le nagy világversenyen, holott hét alkalommal is próbálkoztak már ezzel.

„Eljött az ideje, hogy megtörjük az olaszok elleni rémes sorozatunkat. Erős csapatunk van, és ezt az ellenfelünk is tudja. Ha nyerünk, döntőbe jutunk, és hazaküldjük őket az Európa-bajnokságról - – fogalmazott önbizalomtól telve a németek lengyel származású támadója, Lukas Podolski.

A meccs szokás szerint háromnegyed kilenckor kezdődik, amelyhez jó szórakozást kíván a FourFourTwo munkatársa, Benkő Gábor."

 

A szerkesztő ajánlja

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.

Lázár Fruzsina

Rajzfilmek hajnaltól: a tévé nem jó bébiszitter

Az M2 gyerekcsatorna már reggel öt órától sugároz meséket. Ébredés után nem feltétlenül tesz jót tévézni.

Garamvölgyi Flóra

A román kormányfő, aki sosem finomkodik

Mihai Tudose jól ismert hirtelen természetéről, de eddig a magyarokat „megkímélte”, sőt megvédte.