Bogdán Ádám: Még korai az átigazolásomról beszélni

FFT

2012. június 20., szerda 11:10, frissítve: szerda 11:15

Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar válogatott kapusa szeretne egyből visszajutni csapatával a Premier League-be, konkrét megkeresésről nem tud.

„Abból indulok ki, hogy még kétéves szerződésem van a Boltonnal. A legfontosabb szempont, hogy stabilan védhessek, ráadásul a vezetők és a szurkolók is szeretnek. Csak azért hagyom nyitva ezt a kérdést, mert még nincs vége az átigazolási időszaknak, de nem tudok konkrét megkeresésről, és ezért nem is foglalkozom vele” – mondta Bogdán Ádám, a válogatott kapusa az esetleges átigazolásáról azután, hogy csapata kiesett a Premier League-ből.

A DIGI Sport reggeli műsorában a válogatott szerepléséről is beszélt, szerinte sokat fejlődött a csapat, főleg védekezésben és céljuk, hogy az évet úgy fejezzék be, hogy reális esély legyen a világbajnoki selejtezőcsoportból való továbbjutásra.

Bogdán Ádám most még két hétig itthon pihen és természetesen nézi a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit, amelyen kapus szempontból nem látott semmi különlegeset. „Az az érdekes számomra, hogy miképpen tudnak egy hosszú bajnokság után egy ilyen feszített menetelésre felkészülni. Joe Hartot különösképpen figyelem. Főleg a mentalitása és a hozzáállása példaértékű számomra – fogalmazott Bogdán Ádám.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.