Börtönbe vihetik a Juve edzőjét

2012. szeptember 30., vasárnap 15:00, frissítve: vasárnap 18:47

Massimo Carrera tavaly szilveszterkor okozott halálos közúti balesetet, ítéletre vár, nem nyugodtan.

Boldog lenne Massimo Carrera, a Juventus megbízott trénere, ha ugyan nyugodtan várhatná a bírósági ítéletet, mint ahogy szombat este várta a második félidőt a Roma elleni meccsen.

Antonio Conte, akivel az előző idényben bajnokságot nyert a Juve, most épp tízhónapos eltiltását tölti, mivel a Siena edzőjeként tudomása volt bundameccsekről, de nem jelentette. A torinóiak helyére azt a Massimo Carrerát nevezték ki, akiről ők is tudták, hogy bírósági ügye van, tavaly szilveszterkor közúti balesetet okozott, amelyben egy 23 éves nő meghalt. Egy út szélén álló autónak ment neki, amely mellett a hölgyek éppen egy korábbi baleset nyomati vizsgálták.

Október 9-én hoznak ítéletet az ügyben, amelyben sok az ismeretlen tényező, nem tudni például, hogy ivott-e alkoholt Carrera. HA bűnösnek találják, könnyen letöltendő szabadságvesztésre ítélhetik.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.