Börtönbe vihetik a Juve edzőjét

FFT

2012. szeptember 30., vasárnap 15:00, frissítve: vasárnap 18:47

Massimo Carrera tavaly szilveszterkor okozott halálos közúti balesetet, ítéletre vár, nem nyugodtan.

Boldog lenne Massimo Carrera, a Juventus megbízott trénere, ha ugyan nyugodtan várhatná a bírósági ítéletet, mint ahogy szombat este várta a második félidőt a Roma elleni meccsen.

Antonio Conte, akivel az előző idényben bajnokságot nyert a Juve, most épp tízhónapos eltiltását tölti, mivel a Siena edzőjeként tudomása volt bundameccsekről, de nem jelentette. A torinóiak helyére azt a Massimo Carrerát nevezték ki, akiről ők is tudták, hogy bírósági ügye van, tavaly szilveszterkor közúti balesetet okozott, amelyben egy 23 éves nő meghalt. Egy út szélén álló autónak ment neki, amely mellett a hölgyek éppen egy korábbi baleset nyomati vizsgálták.

Október 9-én hoznak ítéletet az ügyben, amelyben sok az ismeretlen tényező, nem tudni például, hogy ivott-e alkoholt Carrera. HA bűnösnek találják, könnyen letöltendő szabadságvesztésre ítélhetik.

A szerkesztő ajánlja

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.

Kuthi Áron

Későn ébredt az összes kisebbségi magyar párt

Öt hét alatt még legalább 300 ezer aláírást kell összegyűjteni az őshonos kisebbségek uniós védelme érdekében. A kudarcot is meg kell tudni magyarázni.

Radványi Benedek

Burján Csaba: Amikor kijöttünk Phjongcshangba, korizni alig tudtam

Az aranyérmes gyorskorcsolyázót már az általános iskolában azzal cukkolták, hogy olimpiai bajnok lesz. Interjú.

B. Kovács Gergely

A magyar falu, ami kis túlzással a fél világnak készít fakanalat

Pedagógiai fenyítőeszköz, konyhai alapfelszerelés és a nemzeti minimum. Egy nógrádikum nyomában.