Brutálisan megerősítette középpályáját a Juve

FFT

2012. június 16., szombat 09:10, frissítve: szombat 09:17

Az Udineséből Mauricio Isla és Kwadwo Asamoah, a Pescarából a szupertehetséges Marco Verratti érkezik Torinóba.

Eddig sem volt gyenge középpályája a Juventusnak, de most már igazán bombaerős lesz: Andrea Pirlo, Claudio Marchisio, Arturo Vidal, Simone Pepe, Emanuele Giaccherini és a többiek újabb három társat kaptak a középpályára.

Az Udineséből érkező két középpályás, a chilei Mauricio Isla (képünkön) és a ghánai Kwadwo Asamoah (a BL-selejtezőkben induló udineiek talán két legjobbja a középpályán) már Torinóban van és orvosi vizsgálaton vesz részt, hétfőn írnak alá. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint mindkét játékos 7.5-7.5 millió euróba került.

A harmadik igazolás a fél Olaszország által keresett Marco Verratti, a Pescara 19 éves irányítója, aki idei játékával kulcsszerepet vállalt a Pescara feljutásában a Serie A-ba. Sokáig azt lehetett hallani, hogy a Romába távozó edzője, Zdenek Zeman a fővárosba viszi magával, ahol Francesco Totti esetleges örököseként tekintettek rá, ám végül a Juventus ajánlata csábítóbb volt számára. Igaz, csak a 2013-14-es szezonban csatlakozik a "zebrákhoz" a Cesare Prandelli bő Eb-keretében is helyet kapott játékos, mert a Pescara csak azzal a feltétellel adta el, hogy egy évig még maradhat a déliek csapatában.

(football-italia.net)

Forrás: football-italia.net

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.