Cassano elszólta magát

FFT

2012. június 13., szerda 09:25

Antonio Cassano a biztosítékot csapkodta az olasz válogatott sajtótájékoztatóján, mikor kommentált egy a csapattal kapcsolatban felvetődő pletykát.

Az olaszokról azt híresztelik, hogy két homoszexuális és egy biszexuális játékos is van a keretükben, mire Cassano így reagált: „Nem tudom, de remélem, egy sincs. Ha melegek vannak a csapatunkban, az ő dolguk.” Majd észbe kapott, hogy ez talán egy kicsit erős és megkérdezte a fordítóktól: „Ezt ugye nem fogják lefordítani?”

Ahogy az lenni szokott, jött is a sűrű bocsánatkérés az eset után, ami sértő volt a melegekre nézve. Cassano az olasz ANSA hírügynökségen keresztül vezekelt: „Nagyon sajnálom, hogy a megjegyzésem vitákat és tüntetéseket generált. Nem akartam senkit megbántani, és semmiképp nem szeretném az egyéni szexuális szabadságot kifogásolni!”

Forrás: sport1.de

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.