Cristiano Ronaldo: Jobbak voltunk idén a Barcelonánál!

FFT

2012. május 3., csütörtök 11:40

A Real Madrid portugál klasszisa érthetően boldogan nyilatkozott első spanyol bajnoki aranya után, szerinte bizonyították, hogy jobbak voltak a Barcelonánál.

A Real Madrid idegenben, 3–0-ra verte az Athletic Bilbaót, ezzel pedig megszerezte története 32. bajnoki címét. Cristiano Ronaldo elégedetten konstatálta újabb címét pályafutása során.

„Hihetetlenül boldog vagyok. Ez az első bajnoki címem Spanyolországban, nagyon elégedett vagyok. Elértük a célunkat, mindenki nagyon boldog a csapaton belül.

Nagyon kemény volt a bajnokság, hiszen olyan csapatok ellen kellett küzdenünk, mint a Barcelona – jó érzés, hogy ilyen remek csapatot sikerült megelőznünk. Mi voltunk a jobbak, meglett az eredménye a tízhónapnyi munkánknak.

A bajnoki cím az, amire a legjobban vágytam. Van már két Aranycipőm otthon, jó lenne egy harmadik is, de nem gond, ha nem lesz meg.”

A szerkesztő ajánlja

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.

Kuthi Áron

Későn ébredt az összes kisebbségi magyar párt

Öt hét alatt még legalább 300 ezer aláírást kell összegyűjteni az őshonos kisebbségek uniós védelme érdekében. A kudarcot is meg kell tudni magyarázni.

Radványi Benedek

Burján Csaba: Amikor kijöttünk Phjongcshangba, korizni alig tudtam

Az aranyérmes gyorskorcsolyázót már az általános iskolában azzal cukkolták, hogy olimpiai bajnok lesz. Interjú.

B. Kovács Gergely

A magyar falu, ami kis túlzással a fél világnak készít fakanalat

Pedagógiai fenyítőeszköz, konyhai alapfelszerelés és a nemzeti minimum. Egy nógrádikum nyomában.