Cristiano Ronaldo szerint igazságtalanul kaptak ki

FFT

2012. június 10., vasárnap 07:34, frissítve: vasárnap 07:39

A Real Madrid támadója csalódottan nyilatkozott, miután csapata nem tudott túljárni a német válogatott eszén.

Joachim Löw csapata többet birtokolta a labdát, de a kapu előtt tanácstalanok voltak a németek. Löw már éppen lecserélte volna Mario Gomezt, amikor a Bayern München támadója remek fejessel megszerezte a vezetést Sami Khedira beadása után.

Manuel Neuer kapuja ezek után többször is veszélybe került, de gól már nem született.

„Úgy érzem, igazságtalan eredmény született. A szerencse ezúttal nem volt velünk, megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a meccset. Több gólszerzési lehetőségünk volt, mint a németeknek, ezért nehéz vereséggel távozni, de nem szabad letörnünk, a következő meccsekre kell koncentrálnunk” – mondta Ronaldo.

Az első félidő legnagyobb helyzetét a portugálok, pontosabban Pepe hagyta ki, akinek lövése a lécről a gólvonalra pattant. A második félidőben Nani beadása landolt a lécen, majd Ronaldo lövését blokkolta remekül Jerome Boateng, majd Silvestre Varela kísérletét védte Neuer.

„Nyilvánvalóan mindenki szomorú, hiszen két kapufát lőttünk és emellett két ziccert is kihagytunk. A célunk ennek ellenére nem változott, meg kell nyernünk a következő két meccset. Ha így játszunk Hollandia és Dánia ellen is, akkor minden esélyünk meglesz a továbbjutásra."

Cristiano Ronaldo klubedzője, José Mourinho is kilátogatott a meccsre. A Real Madrid trénere többször felbukkant a közvetítés során és szokatlanul vehemensen szurkolt hazája csapatának.

„Beszéltem Mourinhóval, elmondta, hogy bízik bennünk, sok szerencsét kívánt és azt mondta, ha így játszunk, akkor meg fogjuk nyerni a következő meccseinket” – mondta a portugálok csapatkapitánya.

A portugál válogatott legközelebb szerdán lép pályára Dánia ellen.

A meccs összefoglalója itt tekinthető meg.

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.