Családi nap Diósgyőrben szombaton

FFT

2012. május 7., hétfő 15:59

Dudás Hunor ügyvezető igazgató szerint kuriózum számba menő eseményt szervez szombaton a diósgyőri labdarúgóklub, amely - a Sport Televízióval karöltve - megrendezi Családi napját.

"A DVTK több, mint egy futballcsapat, egy közösség, amelynek tagjai szoros kapcsolatban állnak egymással. Hagyományt akarunk teremteni, mostantól minden évben egy alkalommal lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy a játékosok, a szurkolók, a szponzorok, a szakemberek, az érdeklődők találkozhassanak és kötetlen formában cseréljenek véleményt" - mondta a sportvezető a hétfői sajtótájékoztatón.

Körmöndi Zoltán marketingigazgató elmondta, hogy műfüves kispályán bajnokságot szerveznek, és ugyanott rendezik majd meg a kisorsolt szurkolóknak a DVTK-menedzsment és a Sport Tv munkatársai elleni mérkőzését. Hozzátette, lesz főzőverseny, és a DVTK road-show miskolci állomása is sok érdekességet ígér. A T-Dance táncosok bemutatója után a Grand Up produkciója következik, a kora esti órákban pedig három együttes is koncertet ad.

A szurkolók 10 és 12 óra között találkozhatnak a játékosokkal, de az eseményen részt vesz Szentes Lázár szakmai igazgató is, aki jelenleg ellátja az NB I-es alakulat megbízott vezetőedzői feladatait.

A szervezők gondolnak az idősebbekre, és a nagyon fiatalokra is, ugyanis sort kerítenek vöröskeresztes szűrővizsgálatokra, lesz bőranalízis, tanácsadás, wellness-ital kóstolás, óriáscsúszda, ugrálóvár és foglalkoztató sátrat is felállítanak. A programok délelőtt 9 órakor kezdődnek, a zárásra este fél tíztől kerül sor tűzijátékkal.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.