Csoda! Del Piero felébresztette a kómás kislányt

FFT

2012. február 10., péntek 11:50, frissítve: kedd 20:17

Egy 12 éves kislány többnapos kóma után tért magához, amikor meghallotta az olasz futballista hangját. Igazi csoda?

A következő történet egész Olaszországot megérintette, pedig Alessandro Del Piero tényleg nem ragaszkodott hozzá, hogy az ügy nagy nyilvánosságot kapjon. Egy Giada nevű olasz kislány mintegy 15 napig feküdt kómában a crotonei kórházban, szülei már-már feladták a reményt, hogy valaha is kommunikálni tudnak még gyermekükkel.

Giada mindig is bálványként tisztelte a Juve-legendáját, aki miután értesült a lány drámai helyzetéről, megpróbált segíteni: egy videót készített, amelyhez rövid üzenetet is mellékelt. „Remélem, hogy minél előbb felébredsz, hogy újra láthasd góljaimat és megismerhessük egymást” – mondta a felvételen Del Piero.

A kórház dolgozói később lejátszották a felvételt, s bár senki nem remélte, a csoda végül megtörtént: Giada amint meghallotta kedvence hangját, gyakorlatilag azonnal elkezdte mozgatni ujjait, néhány órával később pedig felébredt a kómából. Úgy tűnik, mégis vannak csodák.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.