Csúnya verekedés a portugál edzésen + videó

FFT

2012. június 23., szombat 18:00

Ricardo Quaresma és Miguel Lopes egy rugdosódás után ölre ment egymással.

Ricardo Quaresma és Miguel Lopes összeverekedett a portugál válogatott szombati edzésén – adta hírül több nemzetközi hírportál is.

Az incidens a portugál válogatott edzésének vége felé történt, amikor a védő Lopes a kelleténél keményebben szerelte Quaresmát, aki viszonzásképpen megpróbálta megrúgni társát.

A Braga, illetve a Besiktas futballistája ezt követően hangosan kiabált egymással, majd egymásnak estek. A két portugált végül szövetségi kapitányuknak, Paulo Bentónak és a valenciai Ricardo Costának kellett szétválasztania.

„Ilyen dolgok megesnek edzés közben – mesélte R. Costa az edzés utáni sajtótájékoztatón. – Csupán egy keményebb szerelés történt, mindannyian vehemensek vagyunk, minden párharcot meg akarunk nyerni, így ilyen incidensek előfordulhatnak.

A videón nem látszik a verekedés, csak azt megelőző rugdosódás.

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.