Czvitkovics győzelmet érő gólt szerzett + videó

FFT

2012. május 5., szombat 21:02, frissítve: szombat 21:55

Czvitkovics Péter megszerezte szezonbeli második gólját, csapata, a Kortrijk meglepetésre idegenben győzte le a Gentet a belga bajnokság rájátszásának nyolcadik fordulójában.

Bravúros visszatérés! Czvitkovics Péter egy kellemetlen Achilles-ín sérülés miatt hosszú heteket hagyott ki, legutóbb február 25-én, a Lokeren ellen szerepelt a bajnokságban, szombaton azonban főszereplő lett csapata genti mérkőzésén. A magyar játékos a 74. percben lépett pályára, csapata ekkor már 2–0-ra vezetett: hat perccel később már be is vette a Gent kapuját (nagyszerűen elmozgott az őt őrző védőtől, labdát kapott és ügyesen elpasszolta azt a kilépő kapus mellett a hosszú sarokba), aminek köszönhetően már három gól volt az együttesek közötti különbség, mégis maradt izgalom a végére. A hazaiak ugyanis remek hajrába kezdtek, és rövid időn belül két gólt szereztek, az egyenlítés azonban nem sikerült.

A Kortrijk a következő fordulóban a listavezető Anderlecht csapatát fogadja – remélhetőleg a magyar válogatott középpályással a kezdőben.

Gent–Kortrijk 2–3 (0–1)
Gólszerzők: Ljubijankic (86.), Jorgensen (91.) ill. Monrose (24.), Oussalah (69.), Czvitkovics (79.)

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

x
Rendkívüli hír