Czvitkovics elmondta, milyen csapat a Gent

FFT

2012. augusztus 9., csütörtök 07:20, frissítve: csütörtök 07:32

A Belgiumban légióskodó Vidi-nevelés bravúrt vár, és amondó: joggal hisz a fehérvári továbbjutásában, mert Paulo Sousa remek csapatot épített Magyarországon.

A Vidiben nevelkedő, jelenleg a belga élvonalban futballozó Czvitkovics Péter, kedden a FourFourtwo-nak nyilatkozott, és említette meg: a helyszínen szorít majd a Videoton továbbjutásáért, és hisz is a bravúrban, mert szerinte Paulo Sousa nagyszerűen megszervezte csapata védekezését – ez pedig sikert érhet Európában.

A Kortrijk középpályása a fehérvári klub honlapjának is elmondta, mit vár a Gent–Videoton Európa-liga-selejtezőtől.

Lapozz a nyilatkozatért.

---- Oldal címe ----

"Nagyon nehéz mérkőzés vár csütörtökön este a Vidire itt Belgiumban. A Gent egy kitűnő csapat, sosem adják fel, ráadásul hazai pályán kifejezetten veszélyesek. TV-ben néztem az első mérkőzést, és azt kell mondanom, hogy Paulo Sousa remekül megszervezte a Vidi védelmét, végig nagyon fegyelmezetten játszottak. Ha sikerül hasonlóan zártan védekezni Gentben is, akkor kiharcolhatja a fehérvári csapat a továbbjutást. Azt tudni kell, hogy főleg hazai pályán nagyon offenzív futballt játszik a Gent. Biztos vagyok benne, hogy egyből a középkezdés után neki fognak esni a Vidinek, és nagy nyomás alá helyezik a fehérvári kaput. Ahogy az első meccsen, úgy a visszavágón is arra lehet számítani, hogy a széleken fognak támadni, és onnan jönnek majd kapu elé a veszélyes beadások" – mondta a vidi.hu-nak Czvitkovics.

Forrás: vidi.hu

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.