Drogbát lelki terrorral kötné magához a Chelsea + Fotó

FFT

2012. június 13., szerda 08:55, frissítve: szerda 23:26

A londoni klub egy utolsó "hadjáratot" indított BL-hőse marasztalása érdekében: a "kékek" 2012–1013-as idegenbeli meze a csatár francia csapatának dressze mintájára készült.

Noha Didier Drogba kijelentette, hogy a Bajnokok Ligája-győzelem ellenére elhagyja a Chelsea-t, a londoni klub egy utolsó próbát tett, hogy maradásra bírja a csatárt: a pletykák szerint a vezetőség azért csináltatott Marseille-mezhez hasonló idegenbeli dresszt a csapatnak, hogy Drogba – aki a francia együttesből érkezett Angliába 2004-ben – megváltoztassa döntését...

 

 

Ha ez az új dizájn oka, ha nem, azt rögzítsük: a River Plate mezére hajazó, fehér-világoskék, keresztcsíkos megoldás látványosra sikerült.

A szurkolók július 25-én láthatják először az idegenbeli dresszt, amikor a BL-győztes Philadelphiában lép pályára az MLS-válogatott ellen.

 

A szerkesztő ajánlja

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.

Kuthi Áron

Későn ébredt az összes kisebbségi magyar párt

Öt hét alatt még legalább 300 ezer aláírást kell összegyűjteni az őshonos kisebbségek uniós védelme érdekében. A kudarcot is meg kell tudni magyarázni.

Radványi Benedek

Burján Csaba: Amikor kijöttünk Phjongcshangba, korizni alig tudtam

Az aranyérmes gyorskorcsolyázót már az általános iskolában azzal cukkolták, hogy olimpiai bajnok lesz. Interjú.

B. Kovács Gergely

A magyar falu, ami kis túlzással a fél világnak készít fakanalat

Pedagógiai fenyítőeszköz, konyhai alapfelszerelés és a nemzeti minimum. Egy nógrádikum nyomában.