Drogos focistával kell megküzdenie Rudolfnak

FFT

2012. június 10., vasárnap 13:45, frissítve: vasárnap 23:28

A román Adrian Mutu hamarosan a Genoa játékosa lehet. Az élvonalbeli klub elnöke mindenképpen adna egy új esélyt a már leírt csatárnak. Ha érkezik, a Panathinaikosztól visszatérő Rudolf Gergellyel kell megküzdeni a támadóposzton.

Enrico Preziosi, a Serie A-ban szereplő Genoa elnöke kijelentette, szeretné megszerezni Adrian Mutut. A román klasszis, aki azért már túl van pályafutása csúcsán, idén esett ki a Cesena csapatával az élvonalból, de most a jelek szerint újabb lehetősége lesz a bizonyításra. A Genoa elnöke mindenesetre eltökélt, noha Mutut a legtöbben már akkor leírták, amikor 2010-ben pozitív doppingtesztet produkált.

 

 

Ettől függetlenül szerződést kaphat, és ha így lesz, akkor a Panathinaikosztól kölcsönből visszatérő Rudolf Gergely csapattársa (és riválisa) lesz az olasz csapatnál.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.