Edzői reakciók a drámai tizenegyespárbaj után

FFT

2012. június 28., csütörtök 07:07, frissítve: csütörtök 07:11

A spanyol szövetségi kapitány szerint a hosszabbításra kerekedett a portugál csapat fölé Spanyolország, Paulo Bento ugyanakkor amondó: Portugália dönthetett volna a rendes játékidőben.

„Kiegyenlített meccs volt. Talán kicsit jobbak voltunk a hosszabbításban, a ráadásra a portugálok már fáradtnak tűntek. Nem volt sok helyzet a találkozón, nem volt egyszerű feltörni a védelmüket, de mi is kiválóan teljesítettünk hátul. Azok lőtték a büntetőket, akik bíztak magukban. Azt szerettem volna, ha Cesc a másodikat lövi, de ő az ötödiket akarta" – mondta Vicente del Bosque.

---- Paulo Bento ----

„Jobbak voltunk a rendes játékidőben, de nem éltünk a kínálkozó lehetőségekkel. A hosszabbításban már erősebbek voltak a spanyolok, de nekünk már előtte el kellett volna döntenünk a meccset – az első félidőben, és a második végén is nagyon jól játszottunk. A tizenegyesek után ők örülhettek. Ha választanom kellene, hogyan búcsúzzak, biztos nem ez lenne az... Persze elismerem, hogy a spanyol válogatott remek csapatot, de nekünk így is büszkének kell lennünk, hiszen kiváló Eb-t tudhatunk magunk mögött" – nyilatkozta Paulo Bento.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.