Első FFT-gokartverseny

FFT

2011. december 5., hétfő 08:41, frissítve: kedd 00:00

Olvasókból és focistákból álló vegyes csapatok versenyeztek egymással az Eurocenter mélygarázsában.

FourFourTwo-olvasókból, focistákból, menedzserekből és a FourFourTwo stábjának tagjaiból összeállított vegyes csapatok mérhették össze tudásukat egymással az első FourFourTwo-gokartversenyen. A csapatverseny során az ötfős csapatok minden tagjának legjobb idejét vettük alapul, ezek összege adta ki a végső győztest, amely a Dalotti Gergő, Szépe József, Halász Dávid, Balogh Balázs (Újpest), Lázár Bence (Újpest) ötös lett. Gratulálunk!

A rendezvényen megjelent az Újpest FC játékosa, Lázár Bence és Balogh Balázs, a Budapest Honvéd játékosai, Délczeg Gergely és Hidi Patrik, a Vasasból Kulcsár Dávid és Beliczky Gergő, valamint Papizsanszkij Artur és a Videoton játékosa, Nikola Mitrovics is.

Mellettük gokartba ült még Filipovics Vladan és Szabó Tibor az F-group Menedzseriroda menedzsere, az iroda sajtósa, Kemény Kristóf és nem mellékesen Szöllősi György, a FourFourTwo magazin főszerkesztője is.

A rendezvénynek a 2011-ben fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Gokartring Eurocenter adott otthont. A budai bevásárlóközpont mélygarázsában helyet kapó pálya Budapest leghosszabb fedett gokart pályája, ami a többszöri átépítés után jelenleg 420 méter hosszú.

A bátor versenyzők a világhírű francia SODI cég csúcskategóriás RX7-es modelljeivel száguldozhatnak, amelyek gyárilag szerelt Honda benzinmotorokkal készülnek.

A szerkesztő ajánlja