Ezt a temérdek pénzt teszi zsebre a PSG-nél Thiago Silva

FFT

2012. augusztus 21., kedd 19:50

Megszellőztették Thiago Silva párizsi szerződésének részleteit.

780 000 ezer eurós havi kereset, 650 ezres bónusz BL-győzelem esetére – egyebek mellett ezeket a tételeket tartalmazza a nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Thiago Silva szerződése egy brazil forrás szerint.

Az IG Esporte nemcsak Thiago Silva havi fizetéséről és a BL-siker esetére beígért jutalmáról számol be hivatalos honlapján, hanem arról is, hogy a francia bajnoki cím megszerzése 257 ezer eurót, a Francia Kupa elhódítása 163 ezer eurót hozna a játékos konyhájára.

A Milantól elcsábított, öt esztendőre aláíró Thiago Silva – a többi PSG-játékoshoz hasonlóan – további 41 000 eurós jutalmat kap, ha a klub etikai kódexének megfelelő magatartást tanúsít: nem nyilatkozik negatívan a klubról, tartózkodik a sportfogadástól, és tisztelettudóan viselkedik a szurkolókkal.

A szerződés megkötésekor a játékos honvágyára is gondoltak: évente nyolc Párizs–Rio de Janeiro retúr repülőjegy áll a futballista és családja rendelkezésére, feltéve, hogy Thiago Silva kielégíti az Al Dzsazira televízió érdekkörébe tartozó médiatársaságok minden interjúigényét.

(nso.hu)

 

 

 

Forrás: nso.hu

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.