Fabregas: még mindig nézem az Arsenal meccseit

2012. szeptember 17., hétfő 16:40

Arsene Wenger rengeteg kritikát kap az utóbbi években, amiért csapata, az Arsenal eredménytelen. Többek között azért, mert rendszeressé vált, hogy a csapat legnagyobb sztárjai elhagyják a klubot annak érdekében, hogy másutt trófeákat nyerjenek.

Az Ágyúsok korábbi csapatkapitánya, a tavaly a Barcelonához igazolt Cesc Fabregas azonban pozitívan beszélt egykori edzőjéről

- Arsene Wenger az egyik legjobb edző a világon, topmenedzser, és biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban újra bizonyítani fog - mondta Fabregas. - Ő mindig megtalálja a legjobb tehetségeket Európában, és elég bátor ahhoz, hogy esélyt adjon nekik. Minden hétvégén nézem a tévében az Arsenal meccseit, hiszen a csapat még mindig nagyon sokat jelent nekem. Megtisztelő volt, hogy nyolc évet tölthettem egy ilyen csodálatos klubban.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.