Fradi-siker a DVTK ellen

2012. szeptember 30., vasárnap 19:00, frissítve: vasárnap 21:08

A Ferencváros hazai környezetben Böde Dániel, illetve Milan Peric góljaival 2-0-ra nyert a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján. A zöld-fehérek legutóbb 2004-ben győzték le otthon a DVTK-t.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
FTC-Diósgyőri VTK 2-0 (0-0)

Albert Stadion, 5000 néző, v.: Becséri
gólszerzők: Böde (71.), Peric (92.)
kiállítva: Vági (83.)
sárga lap: Sváb (59.), Peric (87.), illetve Gosztonyi (7.), Bacsa (12.), Takács P. (27.), Vági (65., 83.), Gohér (70.)FTC:

Jova - Alempijevic, Besic, Klein, Sváb - Hakola (Peric, 4.), Gyömbér (Cukic, 73.), Józsi, Orosz (Jenner, 67.) - Böde - Somalia

Diósgyőr:

Ribánszki - Gohér, Hanek, Rakovic, Vági - Gosztonyi (Seydi, 61.), Takács P., Elek Á., Fernando (Jeff Silva, 78.) - Tisza (Csirszki, 87.), Bacsa

Az első félidőben leginkább a középpályán harcoltak egymással a csapatok, a támadók csak elvétve jutottak el a kapukig, így nem volt meglepő, hogy 0-0-lal vonultak pihenőre a felek.


A fordulást követően könnyen vezetést szerezhetett volna a Fradi, de Sváb lövése a kapufán csattant. A 71. percben Böde találatával megszerezte a vezetést a zöld-fehér együttes, ráadásul a hajrára Vági kiállítása miatt emberhátrányba került a Diósgyőr, amelynek így már nem volt esélye az egyenlítésre. A végeredményt az utolsó pillanatokban Milan Peric állította be.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.