FSV Mainz: Szalai Ádám újra edzésbe állt

FFT

2011. október 6., csütörtök 10:43, frissítve: szerda 12:55

Bár idén eddig nem megy olyan jól az FSV Mainz csapatának, most mégis örömteli hír látott számukra napvilágot, Szalai Ádám ugyanis nyolc hónappal sérülése után ismét edzésbe állt.

„Nincsenek már fájdalmaim” – mondta Szalai Ádám a Bildnek. A csapattal való közös edzésekre azonban egyelőre még várnia kell, a magyar játékos ugyanis most Rainer Schrey erőnléti edző ellenőrzése alatt egyéni edzéseket végez.

„Ez az az időszak, ami számára most hihetetlenül fontos. A csapattal való közös edzésre még egy picit várnia kell. Szalai még fiatal, és nem fogunk kockáztatni” – mondta Axel Schuster klubmenedzser.

Thomas Tuchel is örül a támadó visszatérésének. „Ádám célja az, hogy még ebben a naptári évben ott legyen a mérkőzésekre utazó keretben. Ha a téli szünetig visszanyeri a formáját, akkor tavasszal segíthet nekünk!”

Szalai Ádám január végén, egy 1. FC Kaiserslautern elleni bajnokin szenvedett keresztszalag-szakadást, és azóta nem lépett pályára.

Forrás: Bild.de

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.