Gerrard búcsút inthet a válogatottnak

FFT

2012. február 26., vasárnap 13:44

A Liverpool csapatkapitánya még nem hozta meg végleges döntését, de a People-nek adott interjújában utalt arra, hogy az Európa-bajnokság után visszavonul a válogatottól.

Gerrard elmondta, egyelőre senkivel sem beszélte meg döntését, és jelenleg csak arra akar koncentrálni, hogy klubcsapatában és a válogatottban is jól végezze dolgát: „Az Európa-bajnokság után majd át kell értékelnem a helyzetet, továbbra sem beszéltem senkivel, és döntést sem hoztam, mivel sok dolgot mérlegelni kell. Jelenleg csak arra gondolok, hogy jól alakuljanak a dolgok a klubcsapatommal és az angol válogatottal az Európa-bajnokságon, utána majd meglátjuk, mi fog történni” – nyilatkozta.

A lassan 32 éves középpályást az elmúlt években sorozatos sérülések hátráltatták, az angolok szerint ez is befolyással lehet későbbi döntésére. „A lehető legtovább akarok játszani a Liverpoolban. Tudom, hogy néhány játékos pályafutása meghosszabbítódott a klubcsapatában, miután otthagyta a válogatottat” – érvelt Gerrard.

A Liverpool-legenda 2000-ben öltötte magára először az angol címeres mezt, azóta majdnem száz alkalommal szerepelt a válogatottban, nagy bánatára egyelőre komolyabb sikerek nélkül.

Forrás: The People

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.