Guardiola: Kissé későn kezdtünk el büntetőket kapni!

FFT

2012. május 3., csütörtök 09:35, frissítve: csütörtök 10:58

A Barcelona nyáron leköszönő vezetőedzője, Josep Guardiola a szerda esti Málaga elleni 4-1-es győzelem után úgy nyilatkozott, hogy a Priméra Liga játékvezetői csak a idény végéhez érkezve kezdtek el tizenegyeseket fújni a katalánoknak. Emellett, gratulált a Real Madrid bajnoki címéhez.

A gránátvörös-kékek 4-1-re múlták felül a Málaga együttesét, amely találatok közül kettő büntetőből értékesített Messi, aki mesterhármast jegyzett a találkozón, s már 68 gólt szerzett a 2011/12-es labdarúgó évadban – minden porondod figyelembe véve.  „A bíróknak már késő kijavítani az idei hibáikat, azzal, hogy most két tizenegyest is adtak – véleményezett a Barca trénere. – Nem a játékvezetőknek kellene eldönteni a bajnokság kimenetelét. A szezon során több járt volna nekünk. Ez így nincs rendjén!” – folytatta.

Valamint az is elmondta, hogy senki sem állíthatja, hogy a Barcelona nem próbálta megkaparintani a bajnoki trófeát. „Csak annyit adnék még hozzá, hogy gratulálok a Madrid sikeréhez!” – fejezte be a mester.

Guardiola tanítványai másodikak a tabellán, hét ponttal lemaradva a már biztos bajnok Királyi Gárda mögött.

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.